Et rigtigt godt resultat

0
299

– Et rigtigt godt resultat – sådan vurderer formand Jørn Skou resultatet af den netop overståede Autocampermesse i Fredericia.

Allerede fredag var standen godt besøgt, og af flere omgang var der kø for at få indtastet oplysninger på kommende medlemmer.

Som noget nyt var det i år muligt at betale med MobilePay, så medlemskabet var gyldigt allerede når folk forlod standen.

– Vi har fået i alt 133 nye medlemmer på messen – og alle har betalt – så det resultat kan vi kun være tilfredse med, fortæller formand Jørn Skou.

DFAC var ud over standen i hallen, også repræsenteret på scenen, hvor Jytte Jakobsen, ansvarlig for DFAC´s juraudvalg, både lørdag og søndag, holdt foredrag over temaet:” Vigtigst er friheden”.

Jytte Jakobsen på scenen

– Vi oplevede i år noget lidt overraskende. Det var som om folk kendte DFAC før vi havde forklaret hvad foreningen stod for og mange var stort set klar til at melde sig ind med det samme. Det har vi ikke tidligere oplevet på samme måde, så mon ikke vi også er klar hvis der bliver en messe i Herning, slutter Jørn Skou.